Quatre pilars del destí

Els 4 Pilars del destí son un mètode per determinar les fases de l'energia que vam rebre en el moment exacte de néixer. Mitjançant això podem fer un pronòstic detallat dels cicles afortunats i desafortunats de la vida d'una persona, del seu caràcter, de quan li arribaran canvis en la seva vida, de quina es la professió on trobarà més oportunitats o es trobarà més a gust, de quina o quines son les millors especialitats d’estudi per un jove o no tan jove que vulgui encaminar o canviar la seva vida professional i que no tingui clar encara per on ha de tirar, de dubtes sobre si escollir una carrera o formació que tingui a veure amb les ciències,... que tingui a veure amb les lletres,... de si li anirà millor en un treball a l’aire lliure,... de si estarà més còmode o es trobarà més realitzat en una oficina o de cara al públic, de per quin tipus d’empresa o sectors estarà més capacitat o tindrà més oportunitats d’assolir èxits,...També podrem esbrinar en quines èpoques la salut pot trobar-se afectada, així com quin espai de temps es el més favorable per engegar un negoci i tenir més possibilitats de guanyar diners. Fins i tot podrem saber si es beneficiós emprendre un negoci amb socis o si es millor fer-ho sol. Endinsar-nos inclús en el mon de la parella per saber en quines èpoques hi ha més probabilitats de que pugui perillar aquesta unió i si pot haver alguna possibilitat de que això acabi en separació. O tot al contrari saber quines seran les etapes on l’afinitat serà excel·lent. Igualment desxifrar en el cas que no es tingui company o companya quan es tenen més probabilitats de trobar-lo, o si ja es te, de quan es millor casar-se o formalitzar la relació perquè aquesta sigui duradora. Identificar a l’avançada les èpoques en que poden sorgir  problemes amb els fills, amb els pares, amb la feina, amb els mateixos companys, els caps o superiors,... Es pot descobrir quan es millor o esta més indicat el buscar o fer un canvi de treball o de vida o simplement quan seria totalment contraindicat fer-ho. Examinar el perquè les relacions familiars en ocasions poden ser complicades i un ampli ventall d’incògnites que a vegades ens agradaria saber abans que es produïssin, per poder trobar-hi una solució.

El destí és un camí ample per on caminem des del dia que naixem fins al dia que en marxem. Tenim la gran llibertat individual d’escollir pel costat del camí per on volem anar caminant. Ens podrem anar trobant cruïlles on podrem decidir si les agafem o si tirem cap un altre costat. Només hi ha una cosa que és fixa i es el que la persona s’anirà trobant, independentment de si hi ha cruïlla o de si aquesta  no hi es.
Estem destinats a trobar-nos amb d’altres persones que poden tenir una influència important en la nostra vida. No obstant, nomes cadascú pot escollir de forma individual si vol escoltar o ignorar aquestes influències. El nostre caràcter o decisió ens farà escollir l’opció del que fer.

La interpretació dels 4 pilars del destí és guiar a les persones a escollir el que més pugui ajudar a millorar les seves vides.

/