Què és el Feng Shui?

El Feng Shui Clàssic es quelcom més que penjar una bola de cristall, posar la imatge d’una tortuga al Nord o col·locar en un lloc determinat 3 monedes xineses.

El Feng Shuí clàssic (que es el que vé dels orígens) es una tècnica mil·lenària  que ajuda a canalitzar l’energia de la casa o d’un negoci, de forma que aquesta pugui fluir correctament oferint-nos el millor d’ella mateixa i en conseqüència poder millorar diferents aspectes de la nostra vida com ara el conviure amb més felicitat i  harmonia, tenir més salut, prosperitat o simplement sentir-nos amb aquella actitud positiva i serena que ens ajudarà en la vida diària. 
El Feng shuí és quelcom més que simples supersticions com ens vol fer creure el Feng shuí  més comercial. El Feng shuí clàssic és una disciplina complexa en la que res és casual i que perquè funcioni és indispensable comptar amb dues dades importantíssimes que son: 

1-L’any de construcció de la casa o local 
2-Els graus exactes on mira la façana principal de la casa (dades que mesura personalment el consultor amb una brúixola Luo Pan). 

Sense aquesta informació de la finca, seria impossible realitzar una bona feina i no s’assolirien els resultats i millores esperades.
A partir d’aquestes dades + les dates de naixement de cada membre de la família o de les persones més rellevants de l’empresa si es tracta d’un negoci, tenint en compte que cada casa es única i amb la seva pròpia essència, es realitza un ampli  i exclusiu estudi del lloc a tractar per canalitzar i fer fluir l’energia de forma òptima i perquè tot funcioni bé tenint en compte els interessos particulars de cada persona i allà on vol arribar.

Si algun consultor et diu que et farà  un estudi de Feng shuí basat en el mapa Bagua i et divideix el plànol de casa teva en 9 sectors quadrats dient que cada un dels quadrats pertany a: La zona de benefactors, la carrera professional, la zona del coneixement, zona de la creativitat, Àrea de la salut i família, Àrea del matrimoni, Àrea de la fama i Àrea de la riquesa.
Únicament es tracta del Feng shuí comercial que no et servirá de massa res i en el que t’aconsellaran col·locar tota mena d’objectes “màgics i inútils” com ara tortugues, dracs, cristalls, pagodes, aneguets, budes, campanetes, monedes, ... i una font d’aigua.
Compte amb les fonts d’aigua, peixeres i altres aigües en moviment!!! Ja que per poder-les posar i que aquestes aportin prosperitat, la seva ubicació ha d’haver estat calculada amb alguna d’aquestes dues tècniques:

o be mètodes d’aigua
o be amb mètode Da Gua.

Les fonts d’aigua col·locades sense més en la casa poden portar més problemes que beneficis. Si observes que això  es el que t’està passant des de que tens una font d’aigua dins de casa o fora el jardí. Treu-la de seguida!!

El Feng shuí clàssic (el que si funciona) no t’omplirà la casa d’objectes “màgics” tot al contrari. Normalment n’hi ha prou amb reorganitzar el que ja tens.
Aquest Feng shuí s’adaptarà a l’estil de vida, interessos i necessitats de les persones que habiten la casa ja que son elles les que hi han de viure i han de trobar-si a gust. Únicament es canalitzarà l’energia de forma positiva perquè aquesta flueixi sense obstacles i en pogueu treure el màxim rendiment, pogueu assolir els objectius o les metes proposades, sigueu feliços, gaudiu de pau, harmonia, prosperitat i salut.

Quan es recomanable aplicar el Feng shuí?

Si ja tens la casa o el negoci en marxa i experimentes problemes de diners, de relacions amb altres persones, problemes de salut, si el negoci no rutlla bé, si hi ha més baralles del compte amb els companys de feina o amb els mateixos membres de la família, si pateixes avortaments, si notes que la teva vida es troba estancada, si no pots pensar amb claredat, si t’has separat o la relació amb la parella o els fills no es la que voldries, si has patit alguna malaltia greu o no acabes d’estar bé, si no et trobes a gust en la teva llar o simplement la vols millorar energètica i estèticament. Aquest serà un bon moment per analitzar profundament el Feng shuí de la vivenda o del negoci.

Si encara no tens la casa o el local de negoci seria convenient poder valorar prèviament com a mínim si serà pròsper o no, abans que la lloguis o la compris. D’aquesta manera aniràs més sobre segur i no t’hauràs de penedir després d’haver signat l’hipoteca!!
Per fer aquesta valoració prèvia només cal que em donis l’adreça o adreces de les vivendes o locals que t’agraden si n’hi ha més d’un i calcularé quina d’elles és la millor pels teus interessos i necessitats.
Aquestes comprovacions prèvies són gratuïtes si posteriorment realitzes l’assessoria de Feng shuí.

Les tècniques que utilitzo amb el fi d’enfortir, potenciar i obtenir millors resultats, són:

Estrelles Volants Xuan Kong Fei Xing

Estudi del "Qi" basat en els Hexagrames

Mètodes d’Aigua. 

Mètode Da Gua.

Feng shuí per negocis.

Flor de Melocotón, Ciruelo o Durazno.

Selecció de dates favorables.

y 4 pilars del destí.

 
/