Qui sóc?

Permeteu-me que em presenti:

Em dic Ester Pedrals Jubert, vaig néixer a Manresa (Barcelona).
Vaig dedicar diversos anys de treball a la sanitat pública. En aquest espai de temps també vaig estudiar teràpies alternatives, així com Quiromassatge i tècniques de Recuperació Funcional entre moltes d’altres.

La meva passió per l’esport i la dansa, va fer que em preparés per portar un gran centre esportiu el qual vaig regentar durant més de 20 anys.
Actualment segueixo molt vinculada a l'esquí de competició.

Des de l’any 1990 que em dedico a l’estudi en profunditat de la Geobiologia i el Feng Shui, dono conferències, cursos, i tallers per tota Espanya, sent requerida com a assessora professional per aconsellar i recomanar solucions de salut i prosperitat per mitjà d’aquestes dues tècniques, tan en cases particulars com en empreses.
Vaig començar aquests estudis de Feng Shui de forma autodidacta, estudiant diverses tècniques i escoles, fins que vaig topar amb el que havia buscat durant anys: Els meus mestres
Portada de la mà d'Olga Garcia i Master Joseph Yu, mestre xinès i indiscutiblement una eminència en aquest camp, vaig descobrir el veritable Feng Shui, el Feng Shui que ve dels orígens sense interpretacions adulterades, l'autèntic Feng Shui.
Veien la importància que té el rebre els coneixements de la font original i no d’afluents secundaris, treballo exclusivament amb aquesta escola de Feng Shui clàssic, junt amb la tècnica de estrelles volants Xuang Kong Fei Xing. Una de les tècniques més precises i efectives alhora.

En l’apartat de geobiologia els meus mestres han sigut Mariano Bueno (Espanya), i Alfonso Becker (Institut Hartmann, Alemanya).

Actualment resideixo a Navàs (Barcelona) on dedico plenament el meu temps al Feng Shui i la Geobiologia.


FOTOS DIPLOMES, CURSOS I SEMINARIS 

/