En què consisteix una assessoria de Feng Shui?

Consisteix en un anàlisis energètic d’un determinat lloc, ja sigui residencial o comercial d’acord amb l’antiga ciència del Feng Shui. Aquest procediment és realitzat específicament per a cada tipus de construcció analitzant l’actual disposició de l’energia i buscant solucions per afavorir les característiques positives i eliminar les negatives. 

Quin és l’objectiu?
Millorar les relacions amb els fills i altres, estudis, prosperitat, salut, amor, matrimoni, obtenir reconeixements, millorar la carrera professional, etc. 

Quina informació es necessita?
- Data de construcció de la casa o local.
- Si hi ha hagut grans reformes com per exemple aixecament de teulada o si s’hi ha construït noves estances en la casa.
- Data de naixement de totes les persones que habiten/treballen en el local.
- Plànol a escala de la vivenda o local (2 còpies).
- Colors de les parets i cortines actuals.
- Distribució de portes, finestres, dormitoris, escales, bigues, columnes, soterranis, banys, situació dels focs de la cuina i cap on miren els comandaments de la mateixa, estàtues, miralls, nevera, sofàs, armaris, llars de foc, escales etc.
- Càlcul precís i graus de la direcció de la casa en relació als punts cardinals (nord, sud, est, oest). (Prendre les dades personalment).
- Fotografies de l'exterior i interior, així com disseny dels voltants de la casa, direcció dels carrers, rius, fonts, arbres, pals de telèfon i de llum etc.(Prendre les dades jo personalment). 

Quin és el procediment a seguir?
Cal que totes aquestes dades esmentades més amunt, menys les que diu que les prendré jo personalment, les pugueu tenir el dia de la visita prèviament concertada. Cal que apunteu totes aquestes informacions en una fotocòpia del plànol en qüestió i porteu una altra fotocòpia del plànol neta per fer l’estudi. Per la bona realització de l'estudi es necessita aproximadament  de 3 setmanes a 1 mes , dins d'aquest període us serà entregat un dossier escrit en el que es detallaran les conclusions i correccions realitzades, així com les recomanacions complementàries que en puguin sorgir. 

Seguiment:
Per tal de fer un bon seguiment del estudi i aclarir qualsevol dubte caldrà que estiguem en contacte en els primers mesos d'adaptació, ho podeu fer al telèfon 629.722.563 (Ester) o per correu electrònic   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   

A fi de poder valorar plenament l’eficàcia del estudi és important tenir en compte la necessitat d’haver seguit prèviament les diferents propostes de canvis que es detallen en l’informe.

 
/